Udgivelser

Udgivelser

Andreas Bo (1967- ) – Magasin

Andreas Bo (1967- ) magasin. Magasinet er på 64 sider og er en ærlig fortælling om Andreas Bo fra 1967 og frem til i dag om musik, teater, fodbold – og om drømme og mål.

Udgivelse: 25. februar 2017

UDSOLGT

Pris: 50 DKK

SKILLEVEJ – CD, Download

Andreas Bo har altid skrevet sange blandt andet også til sine shows, og selvfølgelig har det måtte det ende med cd'en Skillevej

Udgivelse: 25. februar 2017

CD'en kan bl.a. høres på Spotify

UDSOLGT

Pris: 50 DKK

ORIGINAL – DVD

Andreas Bos andet soloshow turnerede rundt i landet i 2014/2015 og spillede for over 70 fulde sale. Nu kan du se eller gense, hvordan “komikkens kamæleon” begejstrede publikum i hele landet.

DVD’en kan købes online hos udvalgte butikker

Pris: 50 DKK

Plagiat – DVD

Andreas Bos første onemanshow Plagiat, hvor han selv spiller alle rollerne. I imponerende og overbevisende stil parodierer han kendte danskere og andre finurlige personligheder, og han gør det i absolut verdensklasse. Mød blandt andet hans imponerende parodi af Villy Søvndal, der nærmest blev et viralt hit på de sociale medier, eller hans helt ufattelig præcise parodier af kollegerne Jan Gintberg og Mick Øgendahl.

Plagiat har siden premieren i september 2012 mere end 100 udsolgte shows.

Udgivelse oktober 2013
DVD’en kan købes online hos udvalgte butikker

Pris: 50 DKK

Indenrigs – DVD

Indenrigs indeholder alt det sjove fra TV og lidt mere til, og er samtidigt et bevis på, at Andreas Bo sagtens kan køre solo uden at slingre. En helt igennem sjov DVD fra én af landets sjoveste komikere.

Indenrigs kan ses på TV2Play

Udgivelse november 2012
DVD’en er desværre udgået

Pris: 0 DKK