Om Fifti Fifti

ANDREAS BO LAVER EKSTRA DANMARKSTURNÉ MED COMEDYSHOWET FIFTI-FIFTI.
Andreas Bo er på sin tredje comedy-turné i 2017, og flere end 20.000 glade publikummer har set showet siden premieren d. 25. februar 2017.

Men der er stadig stor efterspørgsel på billetter, så FIFTI-FIFTI kommer endnu en tur på landevejen med ekstrashows i hele landet i perioden september – december 2017.

Andreas Bo er en af Danmarks mest alsidige komikere. I sine to tidligere shows har Andreas Bo forsøgt at gøre sig klog på, om han – med tanke på hans ekstraordinære talent for parodi – er et Plagiat eller en Original. I comedyshowet FIFTI-FIFTI kaster Andreas en mønt op i luften og joker med, hvor meget tilfældet egentlig har betydning for vores liv og hverdag.

Det er Andreas Bos tredje comedyshow. Det er også det sjoveste, lover han. En perfekt og velkendt blanding af parodier, stand-up, musik og alt det som publikum kan lide ved Andreas: Det uforudsigelige, evnen til at gribe nuet og lade sig inspirere af tilfældet og af titlen FIFTI-FIFTI. ”Jeg lader tilfældet, skæbnen og mønten afgøre en del af aftenen sammen med publikum”, siger han.

Og hvad med titlen FIFTI-FIFTI? Er det en stavefejl vil nogle spørge? Nej, det er Andreas Bos hyldest til den fynske dialekt, han er vokset op med. Men det er også spændingen ved en situation, der kan gå to forskellige veje. Bliver det en dreng eller en pige, skal man køre til højre eller venstre, er man købt eller solgt? Vi kender ikke udfaldet af showet, men det bliver sjovt, og der er vel i hvert fald 50% chance for at det bliver plat!

Billetsalg til FIFTI-FIFTI på www.andreasbo.dk